Downloads

E-book Sportcommunity’s

E-book Sportcommunity´s cover kleinMet een bal onder de arm het veld opstappen in avontuurlijk geloof en vertrouwen op God. Noem het roekeloos, gekkenwerk. In 2010 trokken een aantal AIA-collega’s de stoute schoenen aan en veroverden in samenwerking met hun kerk een paar sportveldjes. Ze gingen deze uitdaging aan vanuit een diep verlangen om God bekend te maken en om de sportministry die we al 15 jaar doen verder uit te bouwen tot een hechte band tussen kerk en wijk.
Na een proces van pieken en dalen, evaluaties en verbeteringen mogen we als AIA dankbaar terugkijken. We zien dat het communityleven dé verbinding vormt tussen kerk en wijk. Met dit e-book inspireren we kerken en jongeren en dagen ze uit tot meer verdieping in het uitreiken naar jongeren buiten de kerk.

Download hier het e-book Sportcommunity’s

 

E-book Leiderschap

Cover e-book leiderschapJezus is het voorbeeld voor hoe je met mensen om moet gaan. Hij was leider, maar liet zich daar niet op voorstaan. Uiteraard was Jezus uniek en kan het verlammend werken om naar Hem te kijken als voorbeeld voor hoe jij het zou moeten doen. De crux is: Het gaat om dienend leiderschap. Alle modellen, tips en theorieën zijn niets waard als je niet dienstbaar kunt zijn aan je team. Jij bent er voor je team en niet andersom.

Het afgelopen jaar heeft Jouke Janze verschillende geschreven. We hebben al die blogs op een rijtje gezet in een e-book. Wil je je hier dus verder in ontwikkelen, download dan ons e-book over Leiderschap. Voel je vrij om het e-book (ongewijzigd en voor niet-commerciële doeleinden) met anderen te delen!

 Download hier het e-book Leiderschap

 

 

Wedstrijdschema voor sporttoernooi

Voor de sportteams die aan de slag gaan hebben we veel hulpmateriaal. Voor de teams die een toernooi voetbal, volleybal, basketbal of wat dan ook willen spelen hebben we vast een handig wedstrijdoverzicht voor een toernooi van 3, 4, 5 of 6 teams.

We willen niet alleen de teams de gelegenheid geven dit schema te downloaden, omdat er waarschijnlijk meer mensen zijn die willekeurig wat voor toernooi willen houden en een wedstrijdschema goed kunnen gebruiken. Veel plezier ermee!

Download hier het wedstrijdschema

 

 

Moet je een training geven? Dan kan het handig zijn als je alles overzichtelijk in een schema kunt zetten. Hier vind je drie schema’s die je daarbij kunnen helpen.

  • Het weekschema: Hierin kun je al je oefenvormen opschrijven zodat je een duidelijk stappenplan kunt maken qua oefeningen.
  • Het dagschema: Hierin kun je overzichtelijk maken welke oefeningen je die dag wilt gaan doen.
  • De trainingskaart: In dit overzicht kun je elke oefening die je gaat doen omschrijven. Zo kun je in één overzicht zien hoe de oefening er uitziet, welke differentiatie mogelijkheden je hebt. Voor hoeveel mensen de oefening geschikt is, welke aanwijzingen je kunt geven, etc. etc. Ideaal voor het geven van training!

Download het week- en dagschema

 

Download de trainingskaart