AIA promoten

We zijn misschien een beetje bevooroordeeld, maar wij vinden AIA een geweldige organisatie. Bovendien zijn we er van overtuigd dat we veel te vertellen hebben. We lopen voorop op het gebied van sportministry, hebben veel ervaring met evangelisatie, horen mooie verhalen over hoe God werkt en zijn altijd bereid daar over te vertellen. We willen dan ook graag jongeren de kans geven AIA te ontdekken.

AIA promoten

We worden steeds bekender binnen Nederland en dat is goed! Om nog veel meer jongeren te bereiken gaan we langs scholen, kerken en evenementen in Nederland. Doel: zoveel mogelijk tieners en jongeren uitdagen om onderdeel te worden van een avontuur met God door deel te nemen aan de sportkampen en projecten van Athletes in Action. Om dit te bereiken is jouw hulp en ervaring nodig.

Als promoter vertel je anderen in kerken, scholen of op festivals over jouw AIA-ervaringen en daag je ze uit om ook hiervoor te gaan. We vragen je een aantal promoties te doen en hiervoor zelf kansen te zoeken. Ook zullen we je uitnodigen voor een aantal promoties en evenementen.

We bieden een plek waar je kan groeien en waar we je de ruimte willen geven voor je eigen creativiteit en jouw netwerk. We organiseren elk jaar een training om je toe te rusten met de juiste info, tips en materialen. Heb jij ervaring met Athletes in Action, ben jij enthousiast voor Jezus, heb jij een professionele uitstraling en wil jij andere jongeren uitdagen? Dan zoeken wij jou!

Neem contact op met Allard Komdeur om je aan te melden voor de promopoule.

AIA uitnodigen

Athletes in Action komt graag langs bij je kerk, school of evenement. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • Een interactieve workshop over evangelisatie geven
  • Inspirerende verhalen over Gods werk in deze wereld vertellen
  • Jongeren uitdagen radicaal voor Jezus te leven
  • Onze promotiefilm laten zien
  • Een spreker van AIA over een bepaald thema laten spreken
  • Een interactieve sportles waarmee we een lesuur kunnen vullen op je school
  • Met een pannakooi langskomen op je festival of evenement

Voor info en contact over promoties kun je mailen of bellen. Naast wat hier vermeld staat, is er in overleg veel meer mogelijk.

We hebben veel promotiemateriaal dat we je kunnen toesturen. Neem gerust contact op voor posters, flyers, folders, filmpjes, presentatiesheets en dergelijke.

Promo Barneveld