Banner 1

Oeganda

Oeganda 2016 wordt een groot avontuur met een geweldige impact. Niet alleen voor de mensen die we daar gaan ontmoeten, maar ook voor jezelf. Door middel van sport komen we in contact met de mensen daar en kunnen we delen over onze God. Ook leer je zelf weer van de mensen daar, hun relatie met God, en hun cultuur – die compleet anders is dan die hier in Nederland.

Tijdens de twee week durende outreach gaan we op verschillende plekken sporten met de tieners en jongeren. Uit ervaring weten we dat het voor de meeste mensen daar heel bijzonder is dat mensen uit Nederland helemaal daarheen komen om te getuigen over God. Het is een groot voorrecht om zo een verschil te kunnen maken.

Naast het bezoeken van dorpjes in de omgeving van de hoofdstad Kampala. Zullen we ook de kerk dienen en onze talenten inzetten waar de mogelijkheden zich daarvoor aandienen.

Ga mee naar Oeganda, kies voor avontuur en een verrijking in je relatie met Jezus. Maar kies bovenal om iets van God te mogen brengen daar.

Wanneer

  • 19 t/m 22 juli Voorbereidingsconferentie
  • 23 juli t/m 6 augustus Sportoutreach

Wat is een Outreach

Met een sportteam van AIA meegaan verandert je leven. Waarom? Omdat je met een groep enthousiaste sporters optrekt, leert met anderen over je geloof te praten, je ontdekt hoe God door jou heen werkt en je verschil maakt in het leven van jongeren.

Veelgestelde vragen over outreaches

Een sportteam leiden?

Voor onze sportteams zoeken we teamleiders die hun eigen grenzen willen verleggen en een team willen werven, smeden en leiden. Lees hier meer info over een team leiden

Direct aanmelden voor een outreach