Banner 1

Spanje

In 2012 zijn we als onderdeel van Heart Beat Europe een project in Barcelona gestart. Die zomer kwamen 5 teams vanuit Nederland om de lokale kerken te dienen. Hiervan zien we nog dagelijks de vruchten. Een tiental kerken heeft doorgepakt en is begonnen met het opzetten van sportcommunity’s. Op dit moment telt Barcelona 7 goed draaiende sportcommunity’s, waaronder een christelijke voetbalcompetitie en een voetbalschool. Vorig jaar is de vonk overgesprongen naar de hoofdstad. De eerste sportcommunity in Madrid is een feit en er zijn nu al meerdere steden waar kerken eveneens een sportcommunity willen starten. Sportministry en het concept van de sportcommunity groeit sterk in Spanje.

Deze meivakantie gaan we opnieuw naar Barcelona met een team van voetballers om verder mee te bouwen aan, en te dien in de sportcommunity’s. Voor deze outreach zijn we op zoek naar jongeren met passie voor God en sport. Zoals je van Barcelona mag verwachten ligt het voetbalniveau bijzonder hoog. Om de outreach voor jou en voor de jongeren in Barcelona tot een succes te maken verwachten we daarom van deelnemers aan deze outreach dat ze ook een behoorlijk voetbalniveau hebben.

Is voetbal helemaal jouw ding en verlang je er naar om te bouwen aan Gods Koninkrijk onder de jongeren van Barcelona? Ga dan mee!

Wanneer

  • 29 april t/m 8 mei Sportoutreach

Wat is een Outreach

Met een sportteam van AIA meegaan verandert je leven. Waarom? Omdat je met een groep enthousiaste sporters optrekt, leert met anderen over je geloof te praten, je ontdekt hoe God door jou heen werkt en je verschil maakt in het leven van jongeren.

Veelgestelde vragen over outreaches

Een sportteam leiden?

Voor onze sportteams zoeken we teamleiders die hun eigen grenzen willen verleggen en een team willen werven, smeden en leiden. Lees hier meer info over een team leiden

Direct aanmelden voor een outreach